sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Omul este o marmota nebuna

Stiti cu siguranta ca batranii aduna tot ce pot si nu arunca nimic. "Lasa tata ca nu stii la ce iti trebuie". Iti trebuie pe dracu' ! Daca timp de un an nu te-ai lovit de lucrul ala si n-ai avut nevoie de el, arunca-l fara regrete! E clar ca nu iti trebuie. Azi m-a apucat harnicia si am scormonit prin chestii despre care habar nu aveam ca mai exista. Pe langa faptul ca am muncit ca robu cateva ore, am strans la poarta un munte de cutii de carton, hartii, scule de pescuit vechi, pensule de zugravit si o sticla de white spirit (cand naiba am folosit eu asa ceva ??), un diplomat plin cu agende din 2000 pana in 2007 si alte chestii.
Acum am 2 probleme: nu stiu daca astia de la salubritate vor vrea sa ma scape de noua forma de relief de la poarta si, cel mai important, oare am imbatranit deja ?
Semne ar fi. Uit nume de persoane, verific de 2-3 ori daca am inchis usa ( asta poate fi si un mic semn de obsessive-compulsive disorder) tin cam departe telefonul de ochi sa citesc ce scrie pe ecran si nu prea e dimineata in care sa ma trezesc fara sa ma doara ceva.

2 comentarii:

  1. postarea ta m-a dus cu gandul la asta.:)

    http://www.youtube.com/watch?v=MvgN5gCuLac

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Claudiu, nici s-au asezat bine mitingurile in tara si tu te-ai si apucat deja de curatenie? Ce-ai dus prima data la container, mizeria PDL sau mizeria USL?

    RăspundețiȘtergere